pátek 23. září 2011

S kapesníkem u nosu ....

Ahoj tvořilky,
nějak jsem zanedbávala blog i tvoření. Nechtělo se mi vůbec do ničeho, trošku mě potrápila rýma.
Tak alespoň zase nějaká předloha. A slibuju, že v nejbližší době něco vytvořím. Moc se mi líbí třeba háčkované dýničky, které se na blozích objevují docela často a jsou super dekorací na podzim.
Všechny vás obdivuju, jak krásné věci dokážete udělat. Dokud jsem neblogovala netušila jsem, co šikovných ženských je!! Jsem moc ráda, že se takové krásné skorobabičkovské ruční práce nevytratily spolu se starší generací. :-)

A slibované předlohy:
Už trošku vánoční.
Vánoce jsou můj oblíbený svátek. Přestože před dvěma roky nám bylo hodně smutno, už je všechno zdá se dobré .... nebo se k dobrému obrací ....
Moc ráda peču, ráda se patlám s těmi malými kousky, které se v dětech hned ztratí.
Musíte mi některá připomenout, abych sem dala recept na tvarohovou štolu (pokud tu už není - ach ta moje skleroza), která se musí nechat asi tak tři týdny odležet v chladnu v alobalu a u nás vydrží asi tak, no, tři dny maximálně. Je hodně dobrá, vláčná. Nejlepší je na ní ta horní cukrová krustička.
Protože kromě formiček sbírám taky recepty, máte-li některá nějaký fakt chutný, pište, prosím.
Předem vám všem moc děkuju za milé komentíky a návštěvu ve Světničce.
Přeju krásný páteční večer a klidný víkend.
Tvoření zdar.
Tina

2 komentáře:

  1. Ahoj Marti,
    přesně jak píšeš... jsou tu šikulky a inspirace nebere konce. Já bych potřebovala tak 3 životy, abych stihla to co bych stihnout chtěla.
    Receptík na štolu vlož. Prosím. Taky peču tvarohovou, ale ta se nemusí nechávat odležet. To uležení by mi vyhovovala, páč těsně před Vánoci nevím kam dřív skočit a tak bych měla alespoň náskok u štoly. Vánoce miluju i pečení.
    Předlohy jsou hezké. Díky.
    Měj se fajn. Pa Lenka

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Martino,
    přesně mi mluvíš z duše. Když jsem objevila blogové království a ty šikovné ručičky, ulevilo se mi, že jsem vlastně normální a není nic divného šít, vyšívat, háčkovat atd. Okolo sebe nikoho takového neznám, takže fakt úleva :-))) A super inspirace. I tady.
    Hezký den
    Zuzana

    OdpovědětVymazat