úterý 4. února 2014

Když je mi smutno

Ahoj moje milé,
bloguju, protože se s vámi ráda dělím o výsledky tvoření, o nápady a rady, o recepty a předlohy.
Bloguju taky proto, že mi to někdy pomůže trochu si ulevit od starostí.
Už dlouhou dobu je mi smutno z jednoho člověka. Z člověka, který se vykašlal na vlastní děti, vůbec se o ně nezajímá a jak jinak - ani na ně nepřispívá.
Možná si neuvědomuje, nechce uvědomit, že tím těm křehkým dětským dušičkám hrozně ublížil.

Každému se zdají jeho starosti největší.
Když je mi hodně moc smutno, chodím si číst na jeden blog.
http://nieniedialogues.blogspot.cz
Obdivuju paní, co ho píše. Přežila s manželem havárii letadla. Dokázala překonat to, jak moc byla popálená. Kolik operací vydržela. Kolik bolesti.Tak si říkám, že jsou lidé, kteří mají ty trable daleko daleko větší, než já.

Děkuji vám všem, že jsem si mohla trochu postěžovat.

Mějte se moc krásně.
Vaše Tina

7 komentářů:

  1. Tinka, teraz je to ťažké, ale raz príde taký človek, ktorému nebude vadiť, že máš detičky - že máš nejakú zodpovednosť a bude to rád znášať s Tebou (viem o čom píšeš :) .. poznám takého jedného ;( ) Vicky

    OdpovědětVymazat
  2. Tínko, asi trochu tuším, o čem ten tvůj příspěvek je! Určitě je hodně lidí, kteří nabídnou pomoc, ale když jen jeden ze dvou nejdůležitějších chybí...to je hodně těžké!
    Třeba se všechno v dobré obrátí! Moc na tebe myslím, moc tě zdravím! Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Tinko, určitě bude zase líp, nechci omlouvat to, že se někdo vykašlal na své děti (to je neomluvitelné), ale právě děti mají úžasný dar - rychleji zapomínat špatné věci a pamatovat si to dobré, přeji jen to nejlepší,
    Marcela

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Tino, ano, každý máme své starosti, a každý má pocit, že jsou to ty nejtěžší, nejhorší, největší. A je dobré to vědět. Máme je všichni, a ať už s nimi bojujeme nebo ne, musíme je prožít, musíme je přežít a každé ráno zase vstát a stále dýchat ... a tak jde den za dnem a všichni jsme je přežili ... ty to taky dokážeš. A úplně nejlepší je, že pokud máš špatné období, jednou ho vystřídá to dobré. Horší je, když máš to dobré, musíš počítat s tím, že se to může zase zěmnit na to špatné .... Měj krásný každý den.

    OdpovědětVymazat
  5. Tinko, určitě bude zase dobře, tomu věř. Je to jedna životní zkušenost, která určitě moc bolí, ale já se řídím heslem, co tě nezabije, to tě posílí.
    Držím vám palečky a myslím na vás.
    IVA

    OdpovědětVymazat
  6. Jak to rozumím...bohužel....snad bude někdy líp.

    OdpovědětVymazat
  7. Tinko, je jedině správné, že se svěříš a napíšeš, co Tě trápí. Onen dotyčný ubližuje jenom sám sobě...

    OdpovědětVymazat